CÉGES PARTY DJ

A céges buli nagyon jó alkalom a csapatépítésre, hiszen lehetőséget ad arra, hogy a kollégák jobban, egy másik oldalukról is megismerjék egymást. A napközben csak futólag látott munkatársak az irodai neonfény helyett kellemesen egy ital mellet sztorizgatva, vagy a parketten táncolva ismerhetik meg egy egészen új oldalukról egymást. Mindenkinek van céges party-ról ilyen, vagy olyan sztorija és az is biztos, hogy van egy egészen különleges varázsa ennek műfajnak.

Milyen előnyei származnak a vállalatnak egy hivatásos Dj által vezetett rendezvényből? A válaszokat Dj Pietro-tól a céges bulik lemezlovasától tudhatod meg.

MILYEN ZENÉKET JAVASOLSZ VÁLLALATI RENDEZVÉNYRE?

Alapvetően a 80-as, 90-es évek és napjaink partyslágereit játszom a táncos résznél, de természetesen a korosztály figyelembevételével választok a repertoárból. Az előadások, beszédek összekötésénél tematikus hangulatfelvezető és átvezető zenéket teszek a programba.

MIÉRT JÓ EGY DJ A CÉGES BULIRA?

Azért, mert ilyenkor nem csak kifejezetten diszkózásról van szó, hanem az egyes bejelentések, események (kinevezések, elismerések) zenei felvezetése és aláfestése is fontos. Teljes körű zenei szolgáltatást kínálok végig tartva a rendezvény ütemét.

FOLYAMATOS A ZENEI SZOLGÁLTATÁS?

Előre egyeztetett részekben mindig szól a zene legyen szó akár háttérzenéről, vagy bevonuló zenéről. A buli részben pedig elejétől a végéig megállás nélkül követik egymást a jobbnál jobb slágerek.

SZÜKSÉG VAN A RENDEZVÉNY ELŐTT A SZEMÉLYES EGYEZTETÉSRE?

Kifejezetten javaslom a személyes egyeztetést, hiszen jó tudni, hogy mit várhatunk egymástól és sok múlhat az időzítéseken és az előzetes bejáráson is, mindazonáltal az eddigi tapasztalataimat is szívesen megosztom a szervezőkkel, hogy az esetleges fiaskókat elkerüljük.

CSAK ZENÉLSZ A RENDEZVÉNYEN, VAGY MŰSORVEZETÉST IS VÁLLALSZ?

A műsorvezetést is szívesen vállalom, mert fontos, hogy legyen az eseménynek egy házigazdája, aki összefogja és levezényli a programot.

KELL VALAMILYEN HANGTECHNIKÁVAL KELL KÉSZÜLNIE A CÉGNEK?

Ha már adott egy jó alaptechnika (hangfalak, erősítő stb.), akkor az kiindulásnak mindenképpen szuper, de természetesen teljes körű kivitelezést is vállalok. A személyes előzetes egyeztetés alkalmával minden kiderül.

TELJESÍTESZ ZENEI KÉRÉSEKET?

Fontosnak gondolom a közönség visszajelzését, így kifejezetten örülök a zenei kéréseknek. Ha a rendezvényszervezők részéről van adott tematika, ami köré építeni kell az estét, azt is szívesen veszem. A különleges kérésekre jobb előre felkészülni, így, ha már most tudod, hogy valami különleges számot kérnél mihamarabb vedd fel velem a kapcsolatot.

HOGYAN LEHET VELED KAPCSOLATBA LÉPNI?

A www.djpietro.hu oldalon és a facebook oldalamon is felvehető velem a kapcsolat. Várom az a hozzászólásokat és az egyedi rendezvényötleteket is.